-----

Tänkte visa hur håret blev efter många om och men :)





PUSS

31 / 3 - 09

Igår fick man ju hoppa in och jobba lite. Lika bra de, eftersom jag och Joakim ska beställa en ny resa snart. Vi pratade länge om Egypten, men vi har inte bestämt oss riktigt ännu. Kanske blir Grekland igen, ska bli så skönt. KOmmer förmodligen att bli samma tid som förra året. Så nu blir det att spara spara spara!

Nu sitter jag i skolan och har information och latout B. Här efter blir det mat och en lång öfa lektion på 3 ½ tim. När man kommer hem blir det att öva på matte och samhäll, två prov imorgon :( + att vi ska spela upp en pjäs på svenskan. Jag ska spela Juliet i Romeo och Julia :)

Vi hörs kanske senaste i allt pluggande. PUSS

29 / 3 - 09

Det var ett tag sedan, men nu är jag tillbaka :)

Jag sa ju att jag skulle förnya mig lite denna veckan och även om det blev i slutet så blev det iaf av. Jag och Joakim har tittat på Wipeout, sjuk roligt! Nu sitter han och tittar på någon tråk-film, gillar inte action filmer.

Från i fredag till lördag var jag och pappa och hälsade på Fanni och mami. Jag kan säga att det var en efterlängtad träff! men jag vet dock inte som det har gjort saknaden nu efter ännu värre. Vet ju inte när man får träffa dem igen :(
Men vi hade iaf jätte trevligt när vi hälsade på borta i kalmar :)
Pappa hämtade mig hos Ingela efter att jag praktiserat hela dagen, eller jag hade ju varit hos frissan ett tag den dagen med. Men det är en helt annan och läng historia. VI körde bara hemom och packade lite kläder och frukortmat och begav oss mot den långa färden på 22 mil. Sååå dryg väg att jag höll på att somnan bakom ratten! Men när vi väl var framme runt 19 tiden, åt vi lite på Fannis rum. Hon hade fått lov att gå ut lite eftersom vi var där, så vi tittade på let´s dance finalen tsm. Fanni var tvungen att vara i säng till kl 22 så jag och pappa fick titta vidrare på tv utan dem sedan. Somnade ganska tidigt, lika bara det, för mamma ringde kl 9 på lördagen och sa att vi skulle träffas kl 10 för att gå ut på stan. Där blev det lite shopping till runt 12 för då skulle FanniBanni ha sin lunch och då passade jag, mamma och pappa på att köra till kinan för att äta lite :) Älskar kinamat! Eftersom det tar ett tag att köra hem, gasade vi hemåt runt 16 tiden. På lördags kvällen blev det planka och robinson för mig, Joakim och pappa.

Historien om mitt hår lyder: I onsags tänkte jag att jag skulle göra lite slingor själv, vilket inte gick speciellt lyckat. Hela mitt hår blev piss gult och då menar jag verkligen piss gult hela vägen min i bottnen. mmm, jag fick panik och mycket ledsen! Jag fattar inte varför jag ska envisas med att försöka mig på det, när jag vet så väl att jag ALLTID misslyckas? Men iaf så när jag var hos Helena i torsadags så ringde vi någ till alla frisörer i hela ljungby, strömsnäs och Markaryd men ingen hade någon tid. Så kom jag på att det var ju en salong vi glömt och det var den ganska nya Paus-frissan. Och som tur var hade Diana en tid på fredags morgonen :) Jag blev super nöjd, mycket ljust med lite olika nyanser på slingor.

Imorgon är det som alla andra måndagar en kort dag. Men mycket plugg denna veckan :(

Hörs förhoppningsvis imön. PUSS

26 / 3 - 09

Dålig uppdatering de senaste dagarna!

Idag blev det ingen skola för min del. Vaknade vanlig tid för att gå upp coh göra mig iordning för att åka till skolan. Så det var inte tänkt att jag skulle vara hemma idag. Men när jag var klar och det bara var en kvart kvar tills bussen gick. Fick jag så ont i magen och började sakna mamma jätte mycket. Så jag ringde henne och då började tårana forsa och jag kunde bara inte åka till skolan idag. Mamma tyckte inte heller att jag skulle åka. Sen pratade vi länge och om fram till att ingen av oss hade sovit speciellt mycket inatt. Man är ju så sjukt orolig för sin älskade lilla syster. Och nu när man trodde att hon skulle få den hjälp hon verkligen behöver så går hon och får maginfuensa. Livsförligt för henne att få ju! Så måndag och tisdag sov hon hela dagarna och levt på dropp. Det var iaf skönt när mamma sa att hon ätit lite igår.

Nu sitter jag hemma hos helena :)

PUSS


23 / 3 - 09

Då sitter man här igen med sin trogne kaffekopp.
Kom hem för ett tag sedan och som jag sa igår så var det bara att ta tag i tvätten direkt. Lika bra att få det gjort, så nu är iaf två maskiner tvättade :)
Joakim är sjuk, han har tydligen fått maginfluensa, men jag saknar ju honom jätte mycket nu när vi inte träffts på typ två hela dagar. Jag vet, det är inte så mycket men jag måste ju få man dagliga dos av honom. Särskilt nu när jag inte har mamma hemma heller. Men det är väl lika bra att vänta tills han är frisk, för att spy är inte riktigt min grej. Funderade på att gå en sväng innan men när jag tittade ut så snöade det?! Jag som trodde att våren hade kommit för att stanna. Hoppas dock att solen kommer tillbaka till imorgon igen!
För typ ett halvår sedan var jag ute och gick en lång runda varje dag, Det har ju inte blivit så mycket med det den senaste tiden. Hade tänkt att ändra på det nu, förra veckan gick jag kvarnaholmsrundan 3 gånger, vilket är en bit på vägen. Om vädret blir bättre ska jag försöka öka antalet runder denna veckan.

Nu blir det mer kaffe med filtar vad tven! sen för man ta tag i svenskan.

Tänkte förnya mig lite denna veckan också :)

PUSS


22 / 3 - 09

Kom hem för ca en timme sedan. Denna söndag har varit en piss lång dag för min del. Sov ganske länge och begav mig till jobbet för att arbeta till 20.00. Att jobba söndagar är alltid lika segt, folk kommer bara en för att handla en liter mjölk eller för att hyra en film. Tiden går mycket snabbare när man har något att göra hela tiden. Men nu är dagen över och imorgon är det skola. Inte så jätte lång dag imorgon dock. Är hemma runt 15.00. Då blir det att ta tag i all tvätt som bara växer här hemma. Allt som mamma brukar fixa är ju nu mitt arbete. Var och storhandlade innan jobbet, så nu ska vi väl iaf klara oss en bit in i veckan :)

Nu kom pappa hem, så nu ska vi prata lite allvar. Han har varit och hälsat på mami och Fanni. Jag hade också velat träffa dem, en vecka sedan sist. Bara att bita ihop och försöka se glad ut.


Saknar saknar saknar!


PUSS

21 / 3 - 09

Hallou!

Igår hann jag ju tyvärr inte skriva. Hade fullt upp med annat :) gick upp 05:30 och gjorde mig iordning för att åka till ljungby och övningsköra. Som jag skrev i torsdags så körde ju Elina också. Det var nog den roligaste rundan på länge. Rainbow ! hahah! Vi höll på att skatta ner oss allihop :D
När vi var klara var det bara att ta bussen direkt till Markaryd och praktisera till 17:30. Så med andra ord så var en låång dag igår. Ingela frågade även mig om jag kunde jobba i butiken till vårmarknaden, Kul kul ska de bli :)

Idag har jag absolut inte gjort alls mycket. Joakim åkte för att jobba redan 06.00 och pappa åkte också runt den tiden för att hälsa på mami och Fanni. Själv tog jag en liten sovmorgon till runt 11.00. Jag åt lite frukost och gjorde iordning mig för att åka upp till moster Helena, och nu sitter jag är och titta på postkodmiljonären. Väntar på att Elina ska sluta jobba, vi ska träffas en sväng senare.
Joakim är inte hemma förrän inatt och jag vill ju inte sova själv hemma i mörkret. Han är och tittar på hockey i Göteborg. Imorgon blir det att jobba lite.

Skriver kanske inatt om jag inte har något för mig när jag väntar på att Joakim ska komma hem.

Hittade lite gamla bilder på Helenas dator, bl a från tunisien- 07









PUSS

19 / 3 - 09

Sitter med en kopp kaffe och tittar på vänner, bästa serien ever!

Kom hem för ca en halvtimme sedan. Denna veckan har verkligen inte varit ansträngande. I måndags var det studiedag, i tisdags var jag i halmstad, igår hade vi  en föreläsning på morgonen som sög. Skolan hade bjudit en några som skulle prata om människor som lever som homosexuella, transvestiter och Bisexuella m.m. Han den ena var transvestit så han hade lösnaglar, högklackat, smink, rosa sjal och smink. Kanske låter kul men jag lovar det var seeegt :) därefter var det vanliga lektioner. Torsdagar är inte alls jobbiga har bara 3 lektioner och efter vecka 14 kommer vi bara att ha 2 lektioner.
Igårkväll kom Niklas Jansson för att bli klippt, jag är hans trogne frisör sedan i somras :) När vi var klara körde vi till markaryd för att hämta pizza. Gott Gott Gott
En annan sak som varit gott är ju att Maria kört oss till McDonalt´s för att äta typ hela veckan.

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ta bussen till ljungby och övningsköra lite. Jag och Elina bestämde att hon skille få åka med mig så skulle jag få åka med henne, hon kör nämnligen direkt efter mig. Därefter är det bara att ta bussen direkt till markaryd för att praktisera resten av dagen.

Förövrigt så blev det som jag trodde angående Fanni. Hon ligger inlagd med 24 tim övervakning i Kalmar. Hon och mamma kommer förmodligen inte att komma hem på minst 5 veckor. Om det börjar gå lite framåt så kanske de för åka hem till helgerna. Jag och pappa får försöka att klara huset själva ett tag med andra ord.



 




PUSS

18 / 3 - 09

Godmorgon!

Sitter och tittar på vakna med the voice. ska snart gå upp till bussen för att åka till skolan :) Vi har kärleksvecka denna veckan, föreläsnignen började 09.00. En liten sovmorgon fick vi idag iaf. Vet inte riktigt när jag är hemma, vanligen är det 16.30. Solen tittar fram idag också.

Ha en underbar dag! PUSS

17 / 3 - 09

Kom precis hem från Halmstad. Idag är jag nog ännu gladare än vad jag var igår. Idag är jag verkligen på topp humör för jag klarade Kunskapsprovet till körkortet för några timmar sedan. Gud vad nervös jag varit det senaste dygnet :) Tänkte att det var bäst att inte skriva något om det igår. Jobbigt om man hade kuggat men icke. Glad Glad Glad! Nu får man gå och vara nervös för uppkörningen ist. De tänker jag inte heller säga när det blir:) Nu är det bara att öva öva öva, hade varit så lycklig om jag klarade det också på första försöket! Men vad som helst kan ju hända när man kör i trafiken. Till provet var det ju bara att plugga så in i, så klarar man det :)

Nu ska jag gå en sväng i det fina vädret, man för ju nästan lite vårkänslor. PUSS


16 / 3 - 09

Hejhej!

Idag känner jag mig verkligen på topp :) hihi Jag är bara så glad på något härligt sätt, jag vet inte varför :) Sitter här och lyssnar på måns, hans låt skulle ju vunnit! Det är ju pinsamt att vi ska skicka den där skrikande kärringen. Är det någon som har en aning om vad hennes låt handlar om? Inte jag iaf?!

Jag har tagit en liten paus i mitt pluggande, gick upp vid 10-tiden och gjorde mig lite frukost. Yoggi med fruktsallad och flingor också självklart KAFFE :) Kokade en hel kanna för att ha på lager hela dagen. Kanske kan vara allt koffein som gör mig så sprallig och gald :)

Min familj har ju lämnat mig här ensam i vårt stora hus. Men pappa kommer förmodligen hem imorgon igen. Hoppas verkligen på att mamma och Fanni också får komma hem då. Vet inte hur jag ska klara att bara få träffa dem på helgerna. Jag som är så mammakär, Min mami är bäst! Men är det som krävs så klarar vi det, har vi klarat oss igenom så mycket tidigare så ska vi nog kunna ta oss förbi detta med.

Tänkte visa mina skor som jag klippte av här om dagen. Jag tog ett par gamla stövlar som jag inte haft på evigheter och klippte av dem lite. Det blev skit snyggt tycker jag :)



 


De var skit snygga till kjol och liknade med. Jag är faktiskt riktgt nöjd med resultatet

Gör såhär:
1. Rota fram ett par gamla stövlar som ligger och skräpar
2. Bestäm längd på skaftet
3. Klipp av ca 2 cm över den bestämda längden
4. Klipp Fodet i skon 2 cm kortare, Alltså i den önskade längden
5. Köp kontaktlim, håller bäst till skinn och liknande
6. Limma Fast Fodret på innekanten av skon
7. Vik över 2 cm av skinnet in mot fodret och limma fast
8. Låt ligga under tryck i ca ett dygn

S
vårare var det inte och man får en helt ny sko!

PUSS


15 / 3 - 09

Min födelsdag blev riktigt lyckad. Presenterna var jätte fina! TACK :)

Det jag fick av alla andra var:
- Pengar!
- Shorts
- Halvkroppsmassage
- Presentkort på Ginatricot
- Drinkblandare
- Glas
- Massa fina blommor.

Hann inte skriva mer igår, ville inte lämna alla mina gäster. De sista gick runt 01.00, det blev ganska sent. Det gjorde att jag och Joakim sov extra länge idag. Vi gick upp runt 12.00 för att göra oss frukost. Sedan var det bara att sätta igång med pluggandet. Har nog pluggat nästan 4 tim idag.
Imorgon är det Studiedag vilket också betyder plugg plugg plugg:) men det är faktiskt ganska kul, körkort är ju något man längtat efter så länge! Imorgon åker även mamma, pappa och Fanni till kalmar. Vi får väl hoppas på det bästa fast det ser jävligt mörkt ut.



Nä, nu ska jag titta vidare på Beck och äta lite fruksallad som jag slängde ihop innan :)

Sov gott så hörs vi imön :) PUSS

14 / 3 - 09

Grattis till mig! Idag är jag 18 år. Låter kanske roligt men jag kände faktiskt en liten skillnad i magen när jag vaknade. Det purrade lite extra än vad det gjort mina andra 17 födelsedagar. Dagen kunde iaf inte börjat bättre. Jag skrev ju igår att jag skulle få vakna själv på min stora dag. Men inatt ringde Joakim och sa att han kunde komma. Så runt kl 01.00 ringde det på dörren :)

Mamma, pappa och Fanni kom in sjungandes vid 09.00.


  

Mina presenter:

Volym master
Tröja
Smink
Jeansjacka- Diesel
Sweden rock biljett- Alla 4 dagarna

Det var allt jag fått hittills. Det ska bli så kul att gå på Sweden rock i sommar, jag och Joakim fick bo i mormors stuga. Bara några 100 m från området :) Jeansjackan fick jag av Joakim och Annelie. Tack Tack Tack Tack, jag älskar er alla!

Eller jag fick an sak till av Joakim :D




HAHA!

Skriver ett inlägg senare :)

PUSS






----

Blev en lång dag, var hemma vid 17.30. Jag hade lovat Fanni att göra henne fin till saftis ikväll. Blev lite stressigt i slutet men hon blev jätte fin. Inget sitter ju som de ska, hon kommer förmodligen att bli inlaggd igen nästa vecka. Då blir det att bo själv i vårt stora hus igen. Som tur är så har jag ju Joakim. Tackar gud för de!!
Vill bara att hon ska bli frisk!! Jag vill ju att vi ska få vara tillsammans denna sommaren. -08 spenderade vi över 15 mil från varanda, säg att detta året kommer bli annorlunda!
Pappa som har renoverat och byggt en helt ny sommarstuga pescis vid havet i sandviken. Där vill jag lata mig med min familj i sommar, inte på ett trångt och fattig pacienthotell med äcklig mat och kalla korridorer. Nej, varma dagar i solen med en tänd grill ska de vara. Just nu känns de långt bort :(

Ikväll blir det lite plugg och så ska det låta med mamma och pappa. Joakim lanar, får vakna själv på min 18-årsdag imorgon. Tror nog att några kommer och sjunger så fint tidigt imorgon om jag inte känner dem fel :)


                     
                                                      Köpte ett par chinos idag. Riktigt 70-tal


PUSS

13 / 3 - 09

Praktik !







PUSS

----

Jag glömde ju, vad tycker ni om min fina bakgrund?

Själv tycker jag det blev helt ok :)

12 / 3 - 09

Sorry, för dålig uppdatering. Har haft lite mycket att göra de senaste dagarna. Det börjar ju närma sig nu :)

Tisdagar är långa dagar, hemma 16.30. När jag kom hem pluggade jag teori och matte. Måste verkligen ta tag i matte B. Nästan hela klassen har IG varning. Lärarna har haft krismöte. Jag som alltid har varit bra på matte. Klart VG i matte A. Fattar inte att B kursen är så mycket svårare. Men jag tror att det hänger mycket på vår lärare också. Han är helt tokig! På en lektion går han igenom typ 10 uppgifter som man måste skriva av. Där sitter man så pennan glöder och för att hinna innan han suddar ut allt. Man hinner inte precis lyssna på vad han säger och när han är klar ger han 3 sidor i läxa: Det är ju lätt att göra när man inte fattat ett piss på lektionerna?!
Gjorde iaf mitt bästa på läxan för här hemma är det heller ingen som fattar.

Igår var också en lång dag som avslutades med Design, är nästan klar med kjolen nu. Kommer förmodligen att få hem den nästa vecka. På morgonen hade vi svenska med en av våra mentorer. Hon är banne mig sjuk i huvudet. Vi kom 15 sek försent till salen. Jag, frodan och några andra från klassen knackar försiktigt på dörren, men öppnar hon? Nä där får vi stå i typ nästan 10 min. När vi väl för komma in är hon skit arg och slösar nästan resten av lektionen till att skrika och tjura. hihi lite kul var det :D
Kvällen tillbringades hos faster Ingela som fyllde år. Blev lite mat och fika med kusiner och släkt. Lis ska köpa bil, så vi satt och tittade runder lite. Jag vill också ha en bil! Är de okej om jag önskar mig de i 18 års present? ;)

På lördag blir man kvinna. Det ska faktiskt bli lite spännande. Ingen har frågat vad jag önskar mig. Så jag har inte en aning om vad jag kommer få av någon. Annars brukar det vanliga vara pengar men det är de faktiskt inte iår. Hade någon frågat hade jag nog sakt, inte en aning? Mer spännande så här.
Vad kan jag tänkas få av Joakim då?! hihi

På lördag får jag skriva och meddela vad jag fick. 14/3

Imorgon blir det parktik hos Ingela. Alltid lika kul, har inte varit där på 2 veckor nu. Hade ju halka förra veckan..
Om jag hinner skriver jag innan jag åker hemifrån imorgon. Natten senderas hos Joakim.

PUSS

9 / 3 - 09

Än sålänge har dagen inte varit så speciellt jobbig. Vi började 08.45 med Praktisk marknadsföring B och Fortsatte med Matte B. Sedan hade vi inledning av projekarbete för första gången. Jag, Frodan och Morris vet nog vad vi ska göra, fast vi ska ju på DagX i början på april, kanske kan hitta lite mer inspiration där. Därefter var det gympa med musikuppvärmning, jag och Frida ville inte vara med på fotboll så vi tog och spelade lite "vollyboll" ist :)
Därmed var skoldagen över och mamma hämtade oss vid skolan. Hade ju tänkt att jag skulle köpa ett par skor men de fanns inga i min smak. Så vi körde runt lite i utkanterna av ljungby. Ska köra med Trafik-Jocke imorgon igen.

Joakim har lovat mig att han ska hjälpa mig att skaffa en fin bakgrund ikväll till bloggen. Kanske gör vi en ny Header också. Måste förnya mig lite. Sen är det roligt också, börjar lära mig lite :)

Skriver senare! Kaffe dax. PUSS

Flädersaft och knäckebröd med extra krydda

Sitter och tittar på Beck, som man redan sett ett antal gånger tidigare. Man känner alltid att efter nyheterna börjar tröttheten krya sig fram. Jag pratade med frodan innan och vi kom fram till att vi hade en liten sovmorhgon imorgon. Första lektionen börjar 09.45, så vi kan ta bussen som går runt 08.00 :) hehe vi får iaf sova 45 min längre.

Plagget



  

En marinblå tunika, lång med fickor på sidorna







----

ÅÅh! vad man blir trött! denna datorn funkar ju aldrig?! fattar inte vad jag gör för fel?

Skulle ju ladda upp en bild, men nej de gick icke. Då dog skiten. Vi får se om Joakim kan tänkas bli min räddare.

Idag har jag verkligen inte gjort ett piss. Det enda vettiga som hänt är väl att jag övat lite. Det slog mig innan att det är mindre än en vecka kvar tills jag blir 18 nu !! :) Yey!

Jag känner att jag är sjukt sugen på något men jag vet inte vad? hm, vad ska man ta sig till när livet är jobbgt.
Den nya veckan som börjar imorgon tror jag inte kommer bli så jobbig. Vi har iaf inga prov, imorgon slutar jag kl 13.00. Jag och mamma har inte bestämt om hon ska hämta mig då eller om vi ska ta det på Torsdag ist. Jag behöver nämnligen ett par nya skor och sen lite övning med mycket trafik. Tänkte att vi skulle ta en dag då jag slutar tidigt.
känner också att jag vill förändra bloggen. Får se om tiden räcker till, måste ju se starten av Wipeout på kanal 5 kl 20.00 och Beck om man orkar. Jag känner mycket idag :) hihi

     


PUSS

8 / 3 - 09

Gud vad tiden springer iväg!?

Igår hann jag inte skriva något eller hann kanske jag gjorde. Men jag tog tag i lite andra saker före, som att städa rummet och garderoben. Gud vad den börjar bli full och ändå tycker jag inte att jag har så mycket kläder att ta på mig? jag fattar inte att den kunnat bli så full, använder ju bara typ hälften av alla plagg. Fanni blir iaf glad när jag rensar ut för då får hon allt jag inte vill ha, igår blev det en del :)
När jag hade städat och gjort mig iordning åkte vi på 70-års kalas, Joakims mormor fyllde år. Så det blev en kväll med familjen Malmlöw :) Mycket trevligt, jag fick en jätte fin sjal av Britt  "födelsedagsbarnet", som de köpt i Teneriffa.
Vi körde hem lite tidigare för att titta på melodifestivalen, tittade även på en film. Yes man, mycket bra!

Jag kom hem för ca 2 tim sen, har övat lite. Tänkte koka lite kaffe och ta en paus nu.
mmm! jag älskar kaffe :)

Tänkte att ni äntligen ska få se vad jag inhandlade i fredags.


           

liten Jeansjacka, "kavaj" liknade jacka, ännu ett par jeanstights


         

Ett linne och en långärmad tröja                  vi får väl se hur länge ordningen håller


Kika in senare för att titta på  "dagens plagg" :D PUSS

----

Nu har det gått över 12 timmar sedan jag skrev idag på morgonen och jag är helt slut i hela kroppen. Halkan gick bra och jag är nöjd med min insats. Som planerat hämtade Joakim mig och vi körde direkt in till stan. Blev en del handlat, ska springa upp och ta bilder på det snart. Joakim var så trött att han gick för att vila lite, funderar också på att ta en liten tupplur. Ikväll ska vi bara ta det lugnt tror jag. Titta på så ska det låta, jag gillar Peter Settman :) Så ska det låta är mycket bättre än let´s dance. Idag ska Jill Johnson och Martin Stenmark vara med om jag inte minns fel.

     



Nu hojtar mamma att kaffet är klart så nu blir det lite fika. ses sen. PUSS

6 / 3 - 09

Idag var man uppe med tuppen. Ska snart väcka Joakim så vi kan äta lite frukost tsm. Jag kommer skriva igen när jag kommit hem från denna långa dag, så kika in då :)

Måste kila igen. PUSS



PirriPirr

I magen. Börjar bli lite nervös för imorgon. kommer förmodligen inte sova så mycket inatt. Jag ska vara i Ljungby 06.45 så mamma ska köra mig eller ja, jag ska ju köra ;) tar alla möjligheter, hehe
ikväll måsta jag lägga mig i vettig tid. Det kommer ju bli en heldag imorgon. Joakim hämtar mig vid halkbanan så ska vi köra direkt till stan. Om vi orkar tar i Ullared efter. Tänkte jag skulle försöka ta lite bilder imorgon, både från halkbanan och dagen som jag kan visa :)

Jag tror det kommer bli en lyckad dag. Önska mig lycka till! PUSS

5 / 3 - 09

Kom hem för ca en halv timme sen. Jag och Frida stannade och kollade in ljungbys utbud och tog en liten fika. Jag hade typ bara 2 lekioner idag, det har verkligen varit en slapp dag. Men ändå är jag jätte trött. Jag försov mig idag med. Brukar gå upp mellan 06:15 och 06:30 men idag hade jag visst råkat stänga av klockan i sömne. Vaknade med ett ryck 06:48. Fick stessa och äta frukost i skolan.

När jag ändå är igång tänkte jag att ni ska få se "dagens plagg". Detta är en klänning som det ligger mycket tid och slit bakom :)




   



                                 




Nu ska jag plugga lite. PUSS


----

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Kom precis hem från Annerlie, håret blev jätte bra och hon blev mycket nöjd. Imorgon blir det skola till ca kl 12.00 tror jag, blir nog att ta 12-bussen hem. Annars vet jag inte vad som står på schemat imorgon, om de är lika fint väder som idag kanske man hinner med en liten promenad.

Igår skrev jag ju att jag skulle lägga upp lite bilder på kläderna, tänkte jag skulle ta ett plagg i taget. Här kommer det nyaste plagget som är en kjol :)





4 / 3 - 09

Ja men hallå ja! Temadagen var dryg, satt mest och lyssnade på några från kvinnojouren. Det enda som jag tyckte var bra var att vi fick titta på en bra film som handlade om våld i hemmet. Pappan i familjen misshandlade sin fru, de hade även 2 barn. Filmen var faktiskt mycket gripande, fattar inte att de finns så sjuka människor. 90- 95 % av allt våld utövas av män, hur kommer det sig? varför? De kan man fundera på.
Jag som trodde att jag skulle få vara hemma vid kl 15.00 men så blev det icke. Lärarna kom och sa att de var läsning enligt schema efter kl 14.00, så det fick bli 15.30 bussen hem för mig idag med.

Käraste kommer snart. Vi ska upp till hans mamma, Annelie. Jag ska nämligen färga hennes hår :)
Vi bestämde också att det förmodligen blir halmstad och ullared på fredag, känner att jag har lite för mycket pengar på kontot så det måste spenderas lite. Så direkt efter halkbanan ska Joakim hämta mig.

Skriver förmodligen ett inlägg till senare. PUSS

50-talet

Tog tag i plugget direkt. Joakim kom hit ganske tidigt idag så jag hann ändå inte öva så jätte mycket. Men svenskan är ändå inte förrän på torsdag. Vi var en snabbis i markaryd innan, Joakim skulle tvunget ha pizza. Enligt honom duger inte utbudet i strömsnnäs.Dagen har varit ok, Frodan var ej i skolan idag heller. Har börjat på en ny kjol på designen. Den kommer nog bli jätte fin. Lite 50-tals inspererad med hög midja, halvmånemönster. Tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder på mina andra kläder som jag gjort. Kanske tar det imorgon. Det hade verkligen varit min dröm att få skapa ett eget märke! Jobba som designer, Drömma kan man ju alltid få göra :)




Kjolen jag syr nu ser ut som denna fast lite kortare
och i rosa blommigt tyg
.



Imorgon är det Temadag i skolan, Kärlekens fram- och baksida. Men jag tycker det verkar som att baksidan mest kommar att stå i centrum. Folk som har blivit missahandlade och liknande ska komma och hålla föreläsningar. Tror även att vi skulle titta på någon film i aulan. Det är iaf bättre än att ha vanliga onsdags lektioner, och om jag inte minns fel så slutar vi kl 14.00 imorgon ist för 15.30. Börjar bli lite nervös inför på fredag med. Fast trafik-jocke lugnade mig med att det kommer att gå bra, bara man lyssnar på vad han säger. Det kommer ju vara första gången jag sitter ensam i bilen, läskigt!
Önska mig lycka till och hoppas att jag eller a alla kommer överleva dagen. Åker 06.45 från trafikskolan till halkbanan i Halmstad. Därefter blir det förmodligen lite praktik.

Nu ska upp och se hur det går för troja som möter Växjö i hockey idag på kanal 4 sport.

Orkar inte skriva mer denna kväll, hörs imorgon. PUSS

3 / 3 - 09 - skolan

Sitter i skolan och har Öfa, övningsföretag. har suttit i snart 2 tim med att betala frakturor och bokföra verifikationer. Börjar bli lite långtråkigt nu men vi är snart klara, ska bara skriva ut och bokföra ett kontoutdrag med. vi slutar inte förrän 15.30 vilket betyder jag inte kommer vara hemma förrän 16.30 då blir det att plugga lite svenska och körkort. Kvällen vet jag inte vart den ska sepnderas. Igår sov vi hos Joakim, tittade på familjen annorlunda och advokaterna.
Fruksalladen jag pratade om blev sjukt god! Päron, Äpple, Apelsin, Vindruvor, Banan och Kiwi. Glass och kaffe till :) mums!

Tänkte att jag kankse skulle ladda upp en bild när jag kommer hem, vi får se om min dator inte är lika seg som igår.

Have a nice day. PUSS


2 / 3 - 09 - Trött!

Fy vad jag känner mig slö och trött idag! Jag kan ändå inte påstå att min dag varit så överdrivet jobbig.
Dagen började med en bamsekram från Joakim. När vi efter många om och men lyckades ta oss upp, bar det av till skolan. Frida var sjuk idag så jag och Morris har fått klara oss utan henne. Men det tycker jag att vi klarade riktigt bra. Första lektionen var det redovisning i praktisk marknadsföring B. Tycker att jag och Maria klarade det galant och vilken fin skylt vi  hade gjort!! :)

Som jag nämnde igår så skulle vi ju ha prov i idrott och hälsa A idag. Kändes faktiskt som att det gick riktigt bra fast jag inte hade övat. När det var övenstökat så återstod bara ett jobbigt idrottspass med musikuppvärmning och bollövningar, bollar brukar inte vara mina bästa vänner precis, men lektionen blev faktiskt riktigt rolig.
Idrotten slutade 13.00 och där med var även skoldagen över. Min buss går inte förrän 14.20 så jag övningskörde med körskolan tiden där emellan. vi gav oss ut på landväg idag och det gick riktigt bra, på fredag blir det halkbanan. inte långt kvar nu!! ahh! kan inte fatta att jag kommer ha körkort till sommaren! Att kunna köra vart jag vill när jag vill kommer vara en befrielse, slippa vara beroende av någon annan.

Nu ska jag ta och öva lite teori sen ska jag och mamma ner och handla, blev så sugen på fruksallad. Sen ska jag bara ta det lugnt. Joakim kommar ikväll, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske ladda hem en bra film. Vet dock inte vilken?
Nä nu ska jag ta tag i den tjocka teoriboken och dricka lite kaffe.

Hörs kanske senare. PUSS


 


Jag glömde...

Tråkigt utan bilder, här kommer några iaf :)






Käraste                                               sommar - 08          



                                



vovven Zippo

Min vovve Zippo






PUSS

1 / 3 - 09

Då var vi inne mars och ännu lite närmare sommaren. Våren och sommaren är klart den härligaste tiden på året. Att kunna gå ut och inte behöva ta på sig lager på lager, utan att gå ut i bara sandaler, shorts och ett linne. Ligga på standen eller uteplatsen och sola med en kall drink vid sin sida. Slippa att alltid se typ sjuk och likblek ut. Alltså vad lite färg kan göra, man ser ju hur mycket friskare ut som helst. Det hjälper inte att sola solare, det blir inte samma brun som när man varit ute en het sommardag. Lukten från en ny tänd grill, bara det är ju något att längta efter.

Kvällen igår var lite jobbig, hade svårt för att somna. Det var ett tag sen jag sov utan Joakim. Längar tills han kommer hem!!
Den sena kvällen gjorde att jag sov typ till kl 12.00. Men det tycker jag att jag var värd när man slet och jobbade hela dagen igår. Jobbade från 09.00 till 20.30. Ver egentligen helt slut när jag kom hem. Kvällen tillbringades med mamma. Vi åt gott och tittade på melodifestivalen. Bordet serverade pastasallad, kyckling filé och vitlöksbröd, mumsigt värre!
Tycker inte att melodifestivalen var någon höjdare denna veckan heller. Ska man jämföra med förra året så håller det ju inte alls samma kvalité. Dåligt!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Måste kankse öva lite på gympa provet som vi ska ha imorgon. Det handlar om stress och kroppens muskler m.m. tror inte att det blir så svårt, brukar inte vara det.
Senade ska jag ut och gå med min vän och kusin Liselotte. Är ju en så fin dag utanför huset att man måste palla sig ut en runda. Och sedan ikväll kommer Joakim till mig, vi ska förmodligen hem till hans mamma som typ bor jämte mig och äta lite kvällsmat. Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, är jag med om något intessant så hör jag ella av mig :)

Hoppas ni får en härlig vår dag med många vårkänslor i kroppen! PUSS

RSS 2.0