Så!

Då var man en i gänget. Tänkte iallafall testa och se om jag kan ta mig ann denna stora uppgift. Ska jag vara ärlig så är jag usel på att få saker gjorda, men kommer jag bara igång så.
Detta ska då vara mitt första inlägg, eller a de andra var ju bara test. Man var ju tvungen att snygga till och se hur allt funkar. Tro inte att jag gjort allt själv och att jag kan koder och renovering av bilder, nej! det är min kära pokjvän som har fixat det.

Nu, här ska man skriva om sig själv och sin vardag, det är ju det de går ut på, det har jag fattat. Visst det tänker jag göra om det händer något skoj eller om jag har gjort något som kan tänkas vara av något intresse för dig. Jag ska erkänna att min vardag inte är så jätte livad alltid. Jag hade även tänkt skriva lite saker som jag har gått igenom och vill dela med mig av. Vad det är tänker jag inte gå in på nu, nej nu hade jag bara tänkt att ni ska få veta vem adran är.

Adran är då en blivande kvinna från småland som också kallas Ida. Född -91 och fyller 18 år om exakt 2 veckor idag (!)
Som jag nämnde innan så är man upptagen sedan 1 år 5 månader tillbaka. Mannen i mitt liv heter Joakim världens klart bästa kille. Jag bor med mamma, pappa och lillasyster.
Jag älskar mode som alla tjejer i min ålder. Det jag också älskar är att sy mina  egna kläder. Jag har gått kurser som design, bild och form. Där lär man sig att rita upp egna mönster efter sin kropp och sedan sy dem. Låter kanske inte så coolt men jag ska lägga upp bilder på mina kläder sen. Lovar också att lägga upp en bild på min Joakim.

Det jag har lärt mig av att läsa andras bloggar är att utan bilder är det tråkigt.

Nu är jag klar med mitt inlägg nr "1".
Tack sålänge så ses vi. PUSS


HallelåJa

:)

RSS 2.0