29 / 4 - 09

Jag tänkte säga hej till en undrebar dag!
Det har inte hänt så mycket sedan sist. Mer än att lönen kommit och att jag bränt näsan. På torsdag blir det R1 med Elina my dear! fredag kankse ljungby om man orkar.
Ska försöka ta lite bilder, om jag orkar och har lust.


Allt handlar om att orka ;) hihi

PUSS


20 / 4 - 09

Nu kan man säga att det var ett tag sedan man skrev sist. Tänkte mest bara meddela att jag är vid liv och att jag bara inte orkat skriva något. Förlåt förlåt!

Inte för att det inte hänt något skoj, för det har det verkligen. Så egentligen hade jag faktiskt haft en del att skriva om. Jag har bla tagit mitt efterlängtade körkort !!! :) yey! Så nu gäller det att se upp i byhålan. Ni fattar inte vad nervös jag var denna dag! Höll på att pissa ner mig de sista minutrarna innan vi skulle köra. Men när han väl satte sig i bilen och vi var på väg så blev jag helt lugn och det kunde verkligen inte gått bättre. Tänk att jag klarade allt på första försöket, så stålt över mig själv är jag :) Men lite slit har det allt kostat mig. Nu har jag det och jag känner mig såå fri. Eftersom det ändå var ett tag sedan nu den 8 / 4 var det jag tog det, har jag vant mig lite av att sitta ensam i bilen. I början kändes det som om man var olaglig och som att alla tittade på en. Måste säga att det var en av mina lyckligaste dagar ever!

Hela lovet har ju även bara rusat förbi och jag fattar inte hur tiden kan flyga iväg så snabbt? fick iaf lite gjort på mitt lov. Jobbat och träffat mamma och Fanni i kalmar. Tog tåget upp och sovöver 2 nätter. Mycket mysigt <3 Det var verkligen jätte kul att äntligen få träffa dem efter så länge och i helgen kom dom hem för första gången på 5 veckor. Det är bara typiskt att en helg går så fruktansvärt fort. Nu är alla i Kalmar även pappa. Så nu är det bara jag och Joakim igen. Men vi klarar oss, det är tur att man har honom. Han finns alltid där och är världens gulligaste! <3 Älskar honom skiiit mycket  ;) Vi har bokat en ny resa till Grekland i sommar :)

spenderat en del, så lönen som kommer är mycket efterlängtad!

Nä nu måste jag ta tag i info och layuot B boken.



vi hörs förhoppningsvis snart igen. PUSS
 

4 / 4 - 09

Vilken skön dag det varit idag :) Jag har suttit och solat nästan hela dagen. Känner hur det bränner i ansiktet. Vi tog en lång sovmorgon till nästan halv 12 idag. Då blev det god frukost, sedan åkte Joakim för att spela match. Då tog jag mig i kargen och gick hela vägen till Helena. Där klippte jag morfar och niclas, det var även där jag satt och solade i  minst 4 timmar.

Igår var det praktik till runt 16.00 sen hem och göra sig iordning för att möta alla vid shell kl 19.00. Vi skulle ju titta på The fast and the furious. filmen var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara. Kvällen blev iaf mycket trevllig, vi var nog 11 st som tittade. Killarna tyckte ju självklart att filmen var jätte bra! :)

Joakim slutade ju tidigt igår, så han hade varit en runda på väla. När han kom hem fick jag en present av honom :)





En söt rosa tröja. Ser ni vad det står på?
Hade jag kunnat hade jag haft den på mig var dag :)
Älskar honom sååå
I love my Boyfriend

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på, vi för ella se :)





PUSS

3 / 4 - 09

Sunshine!

Ingela kommer vilken sekund som nu för att hämta mig. Idag är det ju praktik som gäller :) Är hemma vid 18.00 kanske skriver mer då, för just nu är jag lite stressad. ojoj nu tutar de utanför!

Ikväll blir det bio i halmstad, med ett helt gäng. En racing fim på duken ;)

Ha en underbar dag i det underbara vädret! PUSS

RSS 2.0